Započele prijave za 14. Školu saksofona u Jaski

Četrnaesta po redu Škola saksofona u Jastrebarskom

Započele prijave za 14. Školu saksofona u Jaski

Četrnaesta po redu Škola saksofona u Jastrebarskom ove godine održat će se od 7. travnja do 10. travnja  za vrijeme proljetnih praznika učenika. 

Program Škole uključuje 4 individualna sata, probe s umjetničkim suradnikom pijanistom, rad u komornim skupinama i u orkestru saksofona, mogućnost malog servisa instrumenta. Pasivnim polaznicima omogućeno je praćenje cjelokupne nastave. Svečani završni koncert održat će se 10. travnja, kada će svim polaznicima biti uručene diplome - potvrde o sudjelovanju.

U okviru škole organizirana su stručna predavanja, prezentacije te druga događanja, s ciljem razmjene informacija, iskustava i novih saznanja o svemu vezanom uz instrument, potrošne materijale, glazbenu literaturu i širu glazbenu kulturu. Četrnaesto izdanje Škole saksofona bit će uveličano koncertima Papandopulo kvarteta. 

Stručno usavršavanje i ove godine vodit će vrsni pedagozi i umjetnici: Nikola Fabijanić, Gordan Tudor, Tomislav Žužak, Goran Jurković i Dragutin Fabijanić te pijanistica i umjetnička suradnica Linda Mravunac-Fabijanić.

Škola će se održavati i provoditi poštivajući epidemiološke preporuke i mjere koje su na snazi zbog COVID-19.

Prijave se vrše online pute prijavnice  na mail Škole: gsj@ogs-jastrebarsko.skole.hr a sve dodatne informacije možete dobiti na telefon škole 6271 605, kao i putem letka koji se ovdje nalazi.

 

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, odgađamo 14. školu saksofona u Jaski koja se trebala održati
od 7. do 10. travnja.
Novi termin bit će u mjesecu lipnju od 23. do 26.
 

Prijavnica

Plakat

Letak