59. Hrvatsko natjecanje učenika i studenata glazbe - Komorni sastavi

Glazbena škola Jastrebarsko bila je domaćin 59. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe, državnom natjecanju komornih sastava

59. Hrvatsko natjecanje učenika i studenata glazbe - Komorni sastavi

Glazbena škola Jastrebarsko bila je 2. i 3. prosinca izvrstan domaćin 59. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe, državnom natjecanju komornih sastava

 

2. i 3.12.2021. Glazbena škola Jastrebarsko prvi je put bila domaćin državnog natjecanja učenika i studenata glazbe.

182 učenika i studenta glazbe u 69 komornih sastava iz cijele Hrvatske izvela su programe koje su na umjetnički i tehnički iznimnom nivou pripremili pod mentorstvom svojih profesora. Ocjenjivački žiriji bili su sastavljeni od renomiranih profesora s hrvatskih glazbenih škola i Muzičke akademije u Zagrebu.

Naša škola još uvijek prima mailove i izraze zahvalnosti i komplimente od sudionika za izvrsnu organizaciju, profesionalnost, ljubaznost i entuzijazam svih svojih djelatnika u provedbi ovog natjecanja. Vrhunske izvedbe mladih glazbenika i poštivanje protokola odvijanja natjecanja uživo od strane svih sudionika pobijedili su pandemiju.

59. hrvatsko natjecanje, državno, velik je događaj i značajna promocija naše škole i Jastrebarskog. Ovim putem zahvaljujemo Gradu na potpori i izvrsnoj suradnji koje su doprinijele uspješnoj organizaciji ovog natjecanja. Zahvaljujemo posebno zamjenici gradonačelnika, gđi Nikolini Ribarić, koja je svojim dolaskom uveličala svečanost te toplim i lijepim riječima proglasila 59. natjecanje učenika i studenata glazbe otvorenim! Svim natjecateljima, posebno laureatima, čestitamo od srca!

 

Fotogaleriju možete pogledati klikom na link.