U Glazbenoj školi Jastrebarsko održana 13. Škola saksofona u Jaski

30.06. do 3.07.2020

U Glazbenoj školi Jastrebarsko održana 13. Škola saksofona u Jaski

Svečanim završnim koncertom polaznika, u petak  3. srpnja završila je 13.  Škola saksofona u Jaski , koja se ove godine održala sukladno preporukama HZZJZ zbog epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2.

Ovo majstorsko usavršavanje polazilo je 21 polaznik ove godine,  u manjem broju nažalost zbog epidemije.

Svoje znanje prenosili su im kroz četiri dana, vrsni pedagozi i umjetnici : Tomislav Žužak, Gordan Tudor, Nikola Fabijanić, Goran Jurković,  umjetnička suradnica Linda Mravunac Fabijanić te ravnatelj i profesor Glazbene škole Jastrebarsko Dragutin Fabijanić.

Prvu večer u utorak,  30. lipnja u večernjim satima koncert je održao Papandopulo kvartet,  srijeda 1. srpnja bio je posvećen polaznicima škole koji su održali solistički koncert, dok je u četvrtak nažalost zbog lože vremenske prognoze bio odgođen koncert Papandopulo kvarteta i SOHRT, koji se trebao održat u Zagrebu – Sunčana strana Prisavlja.

U petak , 3. srpnja,  svi polaznici nastupili su na svečanom završnom koncertu komornih, kojom prilikom su im podijeljene i diplome.

Zahvaljujemo se Ministarstvu kulture i Gradu Jastrebarskom koji su omogućili provođenje Škole saksofona, te svim roditeljima polaznika i djeci koji svake godine s radošću dolaze u Jastrebarsko i sudjeluju u Školi saksofona.

 

Fotografije možete pogledati ovdje.