ZAVRŠILA 11. ŠKOLA SAKSOFONA U JASKI

Svečanim završnim koncertom polaznika, u subotu 7.travnja završila 11. Škola saksofona u Jaski

ZAVRŠILA 11. ŠKOLA SAKSOFONA U  JASKI

Po jedanaesti put organizirana je Škola saksofona u Jaski u Glazbenoj školi Jastrebarsko, a koja je od ove godine i organizator ovog majstorskog usavršavanja.

Školu je polazilo 44-ero polaznika iz cijele Hrvatske te jedan iz Bosne i Hercegovine i dvoje iz Srbije, u dobi od 9 godina pa sve do onih koji su već i studenti muzičke akademije.

            Svoje znanje prenosili su im kroz četiri dana, vrsni pedagozi i umjetnici : Tomislav Žužak, Gordan Tudor, Nikola Fabijanić, Goran Jurković,  umjetnička suradnica Linda Mravunac Fabijanić te ravnatelj i profesor Glazbene škole Jastrebarsko Dragutin Fabijanić.

            Prvu večer u srijedu,  4. travnja u večernjim satima koncert su održali predavači,  u četvrtak 5. travnja nastupio je Papandopulo kvartet, dok je petak na večer bio posvećen polaznicima škole koji su održali solistički koncert.

U subotu, 7. travnja,  svi polaznici nastupili su na svečanom završnom koncertu komornih, kojom prilikom su im podijeljene i diplome.

            Zahvaljujemo se Ministarstvu kulture i Gradu Jastrebarskom koji su omogućili provođenje Škole saksofona, te svim roditeljima polaznika i djeci koji svake godine s radošću dolaze u Jastrebarsko i sudjeluju u Školi saksofona.

 

Foto galeriju pogledajte ovdje