Prijave za 15. Školu saksofona u Jaski

Petnaesta po redu Škola saksofona u Jastrebarskom ove godine održat će se od 22. lipnja do 25. lipnja

Prijave za 15. Školu saksofona u Jaski

 

Petnaesta po redu Škola saksofona u Jastrebarskom ove godine održat će se od 22. lipnja do 25. lipnja  nakon završetka nastavne godine. 

Program Škole uključuje 4 individualna sata, probe s umjetničkim suradnikom pijanistom, rad u komornim skupinama i u orkestru saksofona, mogućnost malog servisa instrumenta. Pasivnim polaznicima omogućeno je praćenje cjelokupne nastave. Svečani završni koncert održat će se 25. lipnja, kada će svim polaznicima biti uručene diplome - potvrde o sudjelovanju.

 

U okviru škole organizirana su stručna predavanja, prezentacije te druga događanja, s ciljem razmjene informacija, iskustava i novih saznanja o svemu vezanom uz instrument, potrošne materijale, glazbenu literaturu i širu glazbenu kulturu. Petnaesto izdanje Škole saksofona bit će uveličano koncertima Papandopulo kvarteta i Predavača, kao i nagradna igra za sve polaznike a prva nagrada bit će gratis kotizacija. 

Stručno usavršavanje i ove godine vodit će vrsni pedagozi i umjetnici: Nikola Fabijanić, Gordan Tudor, Tomislav Žužak, Goran Jurković i Dragutin Fabijanić te pijanistica i umjetnička suradnica Linda Mravunac-Fabijanić.

 

 

Prijave se vrše online pute prijavnice  na mail Škole: gsj@ogs-jastrebarsko.skole.hr a sve dodatne informacije možete dobiti na telefon škole 6271 605, kao i putem letka koji se ovdje nalazi.

 

Prijavnica

Letak

Plakat